Loading...
Kapcsolat 2019-10-13T11:59:10+00:00

BÁNHIDI TAMÁS

Tulajdonos
Bánhidi Tamás vagyok, 2007 óta foglalkozom vállalatok és magánszemélyek pénzügyeivel. Ebben a szegmensben azért helyezkedtem el, mert szeretem a változatosságot és a megoldandó feladatokat, ezért bizonyult a mai napig a legjobb választásnak az, hogy partnerként dolgozhatok együtt meglévő és leendő ügyfeleimmel.
Személyes küldetésem kettős:
– a csapatommal közös célom megvalósítani egy nyugat-európai gondolkodású magyar társadalmat, hogy életünk főbb szakaszaira felelősséggel tudjunk felkészülni
– az ügyfeleimen túl a mentoráltjaimért is felelek: azt vallom, hogy a megfelelő értékek megteremtésével (társadalmi szerepvállalással) feleslegessé válik külföldre menni, hiszen itt is elérhető ugyanaz az életszínvonal.

BÉLTEKI ALMA RIA

Vezető tanácsadó
Bélteki Alma vagyok, 2013 óta dolgozom a pénzügyi világ rengetegében. Mindig is emberekkel akartam foglalkozni, többet adni nekik, jobbá tenni a mindennapjaikat. A szándékom adott volt, így amikor találkoztam ezzel a lehetőséggel, akkor nem is volt kérdés: Pénzügyi orvos leszek! 
Vezérelvem az, hogy mindenkinek jár a magas minőségű érdekképviselet, ezért képzem magam és dolgozom, ahogy én is elvárnám mástól.
Szívügyemnek és szakterületemnek a családi pénzügyeket tekintem, ugyanis ezzel nem csak a szülőknek adok új nézőpontot, hanem rajtuk keresztül a gyermekeik már a tudatosabb, előrelátó világba nőhetnek bele.
Így az én személyes indíttatásom az, hogy a jövő nemzedéke legyen a legfelkészültebb a személyes pénzügyeiket illetően azért hogy, a belső hozzáállásukra, a családi kapcsolataikra és a társadalmi identitásukra ne nyomhassa rá évtizedekig a bélyegét egy-egy rosszul meghozott pénzügyi döntés.
“Azért Tamást választottam, mert mindig naprakész és elérhető. Tudom, hogy éppen ha nem tudja felvenni a telefont, visszahív és segít a pénzügyi gondjaim megoldásában. Mióta együtt dolgozunk időről időre tájékoztat az engem is érintő gazdasági eseményekről a hírlevele segítségével. Sokat segít, hogy mindig jól megfontolt döntéseket hozhassak.”
H. Melinda
“Miután megismertem Tamást, nevéhez a megbízhatóság és a hitelesség társult: mindig felvette a telefont vagy válaszolt az e-mailemre, és amit mondott vagy írt, az úgy volt. A felvetett kérdéseimre lényegre törően és ugyanakkor kimerítően válaszolt, nagy türelemmel. Ráadásul pontos. Tanácsadóként arra törekszik, hogy a bizalom megmaradjon: a változásokról, új lehetőségekről időben értesít, az élet hozta problémák megoldásában rugalmas számára az ügyfél nem csak egy kötvény, egy díjfizető, látja mögötte az embert.”
Szabó Éva
“A munkádat nagy gondossággal, szakszerűen végzed. Megbízható és naprakész a pénzügyi/gazdasági jártasságod, ami az együttműködésünkhöz szükséges. Mióta a tanácsadóm vagy, rugalmasabban és átláthatóbban követhetem a megtakarítási lehetőségeket.”
dr. Ketykó Valéria

ELÉRHETŐSÉGEINK

Telefonszám: +36/70/7019117
E-mail cím: donteshozo@donteshozo.hu
Iroda cím: 8000 Székesfehérvár, Kossuth utca 14. 1/22. (5-ös kapucsengő)  [Udvarház üzletközpont]
Lépjen velünk kapcsolatba!