Loading...
Karrier 2019-10-13T16:29:34+00:00

Miért érdemes csatlakoznod a csapatunkhoz?

KIVÁLÓ CSAPAT

Nálunk a jó hangulat mindennapos. Rendszeresen szervezünk csapatépítő programokat, wellness hétvégéket, utazásokat. Csapatunk tagjai egytől egyig nagyszerű emberek, akik céltudatosak, és pozitív hozzáállásúak.

FEJLŐDÉSI LEHETŐSÉG

Fontos számodra a folyamatos fejlődés? Nálunk lehetőséged van a folyamatos előrelépésre, ha teljesíted azokat az eredményeket, amikkel kiérdemelheted a következő előléptetésedet. Ebben számíthatsz a folyamatos támogatásunkra!

VERSENYKÉPES JÖVEDELEM

Fontosnak tartjuk, hogy megfelelően díjazzuk a kollégáink erőfeszítéseit. Ha szorgalmasan végzed a munkádat, akkor a csapatunk tagjaként európai szintű bevételre tehetsz szert!

ÚJ BARÁTSÁGOK. NAGYSZERŰ ÉLMÉNYEK. SZAKMAI ÉS PÉNZÜGYI SIKEREK.

CÉLUNK ÉS KÜLDETÉSÜNK

A célunk az, hogy minél több magyar embernek segítsünk pénzügyi döntéseiknek meghozatalában.

A küldetésünk pedig az, hogy megszüntessük a téves vélekedéseket a pénzügyi szektorról, és bebizonyítsuk, hogy valóban lehet olyan pénzügyi termékeket választani, amelyek értékesek mindenki számára. Természetesen fontos először tudni, mit is akarunk, és csak utána választani ehhez megoldást, és nem fordítva.

Számunkra fontos értékek

 • SZORGALOM, KITARTÁS – Hiszünk abban, hogy úgy lehet elérni jelentős eredményeket, ha megfizetjük az árát, és bele tesszük a szükséges munkát, energiát.
 • MEGOLDÁSBAN VALÓ GONDOLKODÁS – Szeretjük, ha valaki egy adodó kihívást úgy közelít meg, hogy hogyan lehetne megoldani, és nem úgy, hogy miért nem lehet az adott dolgot megvalósítani.
 • FOLYAMATOS FEJLŐDÉS – Úgy tarthatjuk a lépést a roham tempóban változó világunkkal, ha mi magunk is folyamatosan teszünk azért, hogy fejlődjünk. Manapság a legnagyobb hiba, ha biztosra vesszük, hogy a mai válaszaink holnap is helyesek lesznek.
 • BIZALOM, MEGBÍZHATÓSÁG – Az üzleti- és a magánélet legalapvetőbb értéke a bizalom. Bizalom nélkül nincs üzlet, főleg a pénzügyek területén, hiszen fontos az ügyfeleink számára, hogy megbízhassanak abban, akire a megkeresett pénzüket bízzák.

GYERE ÉS LÉGY TE IS A CSAPATUNK TAGJA!

JELENTKEZEM!

“Mindig is arról álmodoztam, hogy egy olyan cégnél fogok dolgozni, ahol összetartó és jókedvű a csapat, megbecsülnek mint ember, értekelik a hozzáállásomat, fejlődési lehetőséget biztosítanak, folyamatosan képeznek és lehetőségem van vezetői karriert építeni. Mar nem csak álmodozom egy jó munkahelyről, hanem 2007 óta minden nap azzal foglalkozhatok, amit szeretek, egy olyan környezetben, amely folyamatosan inspirál a fejlődésre!”

Szabadkai Olivér

“Stabil munkahely, megfelelő üzleti környezetben. Az irodában a kollégák mind fiatalosak és jófejek, segítjük egymást önzetlenül. Nemcsak a munkában számíthatunk egymásra, hanem emberileg is. Szakmailag kimagasló a tudásunk, minden hónapban járunk továbbképzésre és szemináriumokra. Így tudjuk ügyfeleink érdekeit a legmagasabb szinten képviselni.”

Bélteki Alma Ria

“Elégedett ügyfelek, nagyszerű csapat, kiváló vezetők. Hiszek az etikus értékesítésben, amit minden esetben szakmai profizmus kell, hogy megalapozzon. Munkatársaimra bármikor számíthatok és ők is rám. Ez egy olyan szintű bizalom, ami pénzben nem kifejezhető.”

Bánhidi Tamás István

Mit tudunk mi kínálni?

 • Folyamatos továbbképzések (hatósági képzés, értékesítési tréningek, valamint vezetői tanfolyamok)

 • Nagyszerű karrierrendszer (előre meghatározott, jól tervezhető)

 • Extra juttatások (utazások, elektronikai cikkek, egyéni kivánságok, … )

 • Ingyenes irodahasználat (szép, rendezett munkakörnyezet)

 • Ingyenes segédanyagok (flyerek, online rendszerek, mobil applikáció, további segédletek az értékesítéshez)

 • Mentoring (folyamatos támogatás a vezetőktől)

Mi lesz a feladatod?

 • 1. IGÉNYFELMÉRÉS: Megismerkedés az ügyféllel, kideríteni igényeit, élethelyzetét, és feltérképezni a jövőbeli céljait.

 • 2. TANÁCSADÁS: Az előző alkalommal megbeszéltek alapján a különböző igényekre átbeszélni a lehetséges megoldásokat, ezek után pedig a papírmunka elvégzése.

 • 3. SZERVÍZSZOLGÁLTATÁS: Ebben valósul meg a hosszútávúság, hiszen az idő múlásával nem csak a piac változik, hanem az igények, élethelyzetek is. Ez teszi teljeskörűvé az ügyfélkiszolgálásunkat. Mert meglévő ügyfeleink tudják, hogy bármikor fordulhatnak hozzánk kéréseikkel és ötleteikkel egyaránt.

JELENTKEZÉS