Nyugdíj 2019-10-13T12:21:01+00:00

NYUGDÍJ CÉLÚ MEGTAKARÍTÁSOK:

Segítünk kiválasztani a legjobbat!

Számtalan pénzintézet ajánlatai között válogathat, szakértőink pedig segítenek Önnek eligazodni közöttük.

Igényelje szakértőink segítségét az alábbi űrlap kitöltésével!

Adatvédelmi szabályzat elfogadása

Melyik nyugdíj célú megtakarítás a legmegfelelőbb az Ön számára?

Amennyiben Önt már ez a kérdés foglalkoztatja, akkor jó úton halad, azonban fontos, hogy a megfelelő döntést hozza meg. Ez a fajta megtakarítás ugyanis életünk egyik legfontosabb pénzügyi döntése. Jelenleg Magyarországon 3 féle kifejezetten nyugdíjcélra indítható megtakarítás létezik: Nyugdíjbiztosítás, Nyugdíj előtakarékossági számla, Önkéntes nyugdíj pénztár.

Ezek a következőkben egyeznek meg:

  • 20% adókedvezményt lehet rájuk igényelni, azaz minden befizetés után +20%-ot kaphat.
  • Ha nyugdíjas korunkig hagyjuk futni, akkor teljesen adómentes, azaz nincs kamatadó sem rajtuk.
  • Vállalnia kell, hogy nem nyúl hozzá nyugdíjas kora előtt, különben kisebb-nagyobb összegtől eshet el.
Összeségében azt láthatjuk, hogy minden terméknek meg van a maga előnye, azonban arra még egyszer fel kell hívjuk a figyelmét, hogy a nyugdíj célú megtakarítás az a pénzügyi terület, ahol a legnagyobbat lehet hibázni, ha meggondolatlan döntést hozunk. Nagyon sokan keresnek meg minket azzal, hogy pár éve kötöttek hasonló szerződést, és koránt sem hozza azt, amit elvártak.
Amennyiben Ön nem pénzügyi szakértő, és nem is akar erre sok időt és energiát fordítani, akkor inkább azt ajánljuk, hogy kérjen szakértőinktől segítséget és ők segítenek Önnek eldönteni, hogy melyik megoldással járhat a legjobban.
TÁJÉKOZTATÁST KÉREK!

Mikor melyik megoldást érdemes választani?

A Nyugdíj Előtakarékossági Számlát annak ajánljuk, aki jártas a befektetésekben és szeretne is vele gyakran foglalkozni. Az sem árt, ha van egy kis értékpapír kereskedési tapasztalata, és folyamatosan követi a gazdasági híreket, hiszen mindez befolyásolja az aktuális árfolyamokat. Mivel már csak a 2020-ig nyugdíjba vonulók tudják kihasználni az évi 130 ezres visszaigénylést, ezért a fiatalabbaknak maximum másik nyugdíj megtakarítási termékkel együtt javasoljuk.
A Nyugdíj Biztosítást annak ajánljuk, akinek több mint 10 éve van hátra a pihenőévekig, és fontos a stabil és biztonságos hozam. Lehet választani portfóliókat, menedzselt alapokat, amikkel az alapkezelők foglalkoznak, az ügyfélnek így nem kell minden nap ezzel is törődnie. Illetve az örökölhetőségi szempont sem elhanyagolható, mert a törvényes örökös vagy a kedvezményezett ezt kapja meg a legkönnyebben és leghamarabb.
Az Önkéntes Nyugdíj Pénztárt annak ajánljuk, akinek kevesebb mint 10 éve van hátra nyugdíjig, és ha a munkáltató nem elhanyagolható összeget fizet bele cafeteria keretein belül. Itt is előre összeállított portfóliókból lehet választani, ám ez általában magyar állampapírokat jelent, ergo amíg abban van a pénzünk addig a magyar államadósságot fizetik belőle. Továbbá az aktuális hazai gazdaság alakulásától függ a nyugdíjra félretett pénzünk hozama is.

Szakértőink örömmel segítenek Önnek kiválasztani a megfelelő nyugdíj célú megtakarítást. Kérjen Tőlünk díjmentes tájékoztatást !

TÁJÉKOZTATÁST KÉREK!

Miért érdemes minket választania?

Talán a legfontosabb érték számunkra a megbízhatóság. Napjainkban számtalan szélhámos próbálja kihasználni az emberek tudatlanságát, amit mi abszolút elítélünk. Hiszünk abban, hogy a pénzügyi tanácsadói szakma újra méltó lesz a nevéhez, ha folyamatosan minőségi szolgáltatást nyújtunk az ügyfeleinknek, akik megbízhatnak bennünk, és ezáltal időt, energiát takaríthatnak meg, valamint természetesen megvalósíthatják elérni kívánt pénzügyi céljaikat.

Gyakran felmerült kérdések:

Tudjuk, hogy manapság semmi sincs ingyen. Azért tudjuk díjmentesen kínálni Önnek a szolgáltatásainkat, mert azok ellenértékét  a pénzintézetek fizetik meg nekünk. Ezen a területen szigorú a szabályozás a Nemzeti Bank részéről a független tanácsadók függetlenségének megóvása érdekében, pontosan ezért ugyanazokat az ajánlatokat érheti el rajtunk keresztül is mint a piacon bárhol máshol.

Felvesszük Önnel a kapcsolatot, pontosítjuk az igényeket és átnézzük a piacon lévő jelenlegi konstrukciókat, hogy megtalálhassuk a legjobbakat az egyedi igényeknek megfelelően. Szeretnék kihangsúlyozni, hogy az egész folyamat kötelezettségmentes, azaz semmit nem fogunk erőltetni, semmit nem akarunk feltétlenül eladni Önnek és semmiről nem kell azonnal döntenie. Önnek felmerül egy igénye, mi pedig arra igyekszünk megoldást találni a piac kínálta lehetőségek közül.

Azért hoztuk létre az oldalunkat, és a csapatunkat, hogy segítsünk az embereknek meghozni a pénzügyi döntéseiket, ugyanis azt látjuk, hogy rengeteg embernek nincs erre elegendő ideje, vagy nem kellően tájékozott, ezért könnyen rossz döntést hozhatnak, aminek súlyos következményei lehetnek. Szakembereink több éves tapasztalattal, és napra kész tudással rendelkeznek az aktuális pénzügyi piacról, lehetőségekről, ezáltal képesek levenni az ügyfeleink válláról a pénzügyi döntések terhét azzal, hogy az egyedi igényeik alapján megtalálják a számukra legkedvezőbb megoldásokat.

Azért, mert egy bank vagy biztosító csak a saját termékeit ismeri, így nem tud teljes képet nyújtani a piacon lévő megoldásokról. Mi számtalan pénzintézettel állunk kapcsolatba, így tudjuk megtalálni az Ön számára legmegfelelőbb megoldást a piacon.

Elérhetőségeink

Döntéshozó.hu

Telefonszám: +36/70/7019117
E-mail cím: donteshozo@donteshozo.hu
Iroda cím: 8000 Székesfehérvár, Kossuth utca 14. 1/22. (5-ös kapucsengő)  [Udvarház üzletközpont]
“Számomra, aki nem vagyok egy pénzügyekben járatos ember a napi tempó mellett már nem marad idő kiszűrni a rengeteg ajánlatból a testhez állót. Nekem ezt a szűrőt jelenti a tevékenységed, megteszed, hogy helyettem megkeresed, ami a céljaimhoz legjobban passzol.”
Solymár Eszter
“Én azért bíztam Rád újra és újra a befektetéseimet, mert a legelső (megtakarítási) tanácsod is hozzásegített a pénzem gyarapodásához és ez így volt a további esetekben is. Számomra mindenképp pozitív változás,  hogy szinte már napi kapcsolat alakult ki  közöttünk, ami nagyban megkönnyíti a választást a rengeteg piaci pénzügyi termék közül.”
Pap Gábor
“A munkádat nagy gondossággal, szakszerűen végzed. Megbízható és naprakész a pénzügyi/gazdasági jártasságod, ami az együttműködésünkhöz szükséges. Mióta a tanácsadóm vagy, rugalmasabban és átláthatóbban követhetem a megtakarítási lehetőségeket.”
dr. Ketykó Valéria