Loading...
Szolgáltatásaink 2019-10-13T13:05:03+00:00

NYUGDÍJ

A fejlett világban zajló demográfiai változások miatt az állami nyugdíjrendszerek sehol sem tarthatóak fenn hosszútávon. Egyre kevesebb gyermek születik és egyre tovább élünk, ezért a kevesebb aktív dolgozónak kell egyre több nyugdíjast eltartania. Az aktív, gondtalan és független időskorról azonban nem kell végképp lemondani. A megoldás az, ha az állami juttatást önerőből egészítjük ki. Ma az öngondoskodás, a nyugdíj előtakarékosság gyakorlatilag az egyetlen módja annak, hogy örömteli nyugdíjas éveket biztosítsunk önmagunk számára.
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

GYERMEKEK JÖVŐJE

A gyermek 18 éves kora után – függetlenül attól, hogy továbbtanul, vagy munkába áll – a család kiadásai drasztikusan megemelkednek. Ezzel párhuzamosan 18 éves kor után megszűnnek a gyermekek után járó állami támogatások. A szülők akkor járnak el felelősségteljesen, ha időben felkészülnek ezekre a kiadásokra. Mivel az optimális vagyonfelépítési időtáv 15-20 év, már a gyermek születésétől (vagy akár az előtt) indokolt elindítani a megfelelő megtakarítási programot.
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

OTTHONTEREMTÉS

Manapság nehéz önerőből saját ingatlanra szert tenni, vagy a már meglévőt a változó élethelyzetnek megfelelően bővíteni, korszerűsíteni, felújítani, így sokak számára az ideális megoldást a lakáscélú megtakarítások jelentik. Több megtakarítási lehetőség közül is választhat, aki ingatlant tervez vásárolni. A termékpaletta rendkívül széles és mindenki találhat számára szimpatikus verziót.
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Kérdése merült fel? Tegye fel szakértőinknek, akik örömmel válaszolnak rá!

KÉRDÉSEM VAN!

BIZTONSÁG

Az élet mindenki számára tartogat meglepetéseket, és sajnos nem csak kellemeseket. Átfogó pénzügyi tanácsadásunk nagy hangsúlyt fektet az életben előforduló váratlan helyzetek elleni védekezésre, például a vagyontárgyakról és az egészségről való gondoskodásra, valamint a jövedelem védelmére.
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

BEFEKTETÉS

A kívánságok gyakran hatalmasabbak, mint a rendelkezésre álló pénz. Azonban ez nem lehet ok arra, hogy lemondjunk vágyainkról. A pénzügyi termékek sokszínűsége megszámlálhatatlan megoldási lehetőséget biztosít a meglévő vagyon elhelyezésére, vagy éppen saját pénzügyi lehetőségeink célzott kiegészítésére. A már felépített vagyont módszeresen tovább kell bővíteni, diverzifikáció segítségével biztosítani kell azt és természetesen az ésszerű hozamot. A lehetőségeknek megfelelő tervezés fontos, ezért Önnel közösen kielemezzük az elképzelhető megoldásokat és kialakítjuk az optimális stratégiát.
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

VÁLLALATI MEGOLDÁSOK

Cégvezetőként a felelősség hatványozottan növekszik a bevétellel és a munkatársak számával együtt. Döntéseink befolyásolják saját életszínvonalunkon túl munkatársaink jövőjét is. Ezért rendkívül fontos, hogy a megfelelő döntésekhez profi szakértő segítségét igényeljük. Legyen szó a legegyszerűbb folyószámláról, cafeteria elemekről, céges vagyon védelméről, kiterjedt felelősségbiztosításokról, profi jogvédelemről vagy nyereség és adó optimálizálásáról.
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ